WAT DOEN WIJ VOOR U?

Wij bieden u de mogelijkheid om het laadvermogen van uw vrachtwagen te verhogen. Denk hierbij aan het versterken van het veersysteem, het vergroten van het remvermogen of het monteren van banden met een hogere load index. Deze werkzaamheden voeren we voor verschillende merken en type vrachtwagens uit: o.a. voor DAF, Mercedes Benz en Scania.

DAF
LF / CF / XF

MERCEDES-BENZ
ACTROS / ARCOS
SPRINTER

SCANIA

ONZE SPECIALISMEN

MONTAGE VAN
ZWAARDERE BLADVEREN

Versterken van uw veersysteem. Voor het vervoeren van een zwaardere lading moet in de meeste gevallen een zwaardere bladveer gemonteerd worden.

GROTERE REMBOOSTERS

Vergroten remvermogen; als u zwaardere ladingen vervoert moet u in een aantal gevallen grotere remboosters monteren. Hiervoor zijn testen uitgevoerd volgens Europese eisen zodat remcapaciteit bewezen is.

BANDEN MET HOGERE
LOAD INDEX MONTEREN

Een fabrikant garandeert een maximaal draagvermogen. In alle gevallen moet de load index van de band meer zijn dan het draagvermogen van de as. Controleer hieronder uw gewenste load index en u ziet vanzelf de bijbehorende aslast last voor zowel enkel- als dubbellucht.

AANPASSEN KENTEKEN

Als wij de aanpassingen op juiste wijze uitvoeren kunnen we op basis van Europese eisen de aslasten en/of het laadvermogen van uw vrachtwagen verhogen.

VERHOGEN GCW

In veel gevallen kunnen we ook het maximale aanhangwagen gewicht en treingewicht verhogen. Verhogen van aanhangwagenmassa en treingewicht kost € 965,- (exclusief opnamekosten). Dit is alleen mogelijk wanneer de D-waarde van de constructie dit toelaat

GEÏNTERESSEERD? Bekijk onze producten en stel uw opdracht samen

Scroll naar boven